.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Restaurant XO -

Grote Markt 8, Haarlem
Trendy
Café Restaurant XO. Grand Café Restaurant XO heet u van harte welkom in het oude stadsgedeelte van Haarlem. XO, op de Grote Markt, is de ideale locatie in het centrum van Haarlem om te lunchen, te dineren of gewoon lekker te borrelen. Naast het Café op de begane grond, bevindt zich op de eerste etage restaurant XO First, waar u een schitterend uitzicht heeft over het plein. De zolder van XO is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergaderlocatie , maar ook voor een feest of private dining. Alle ruimtes zoals hierboven omschreven zijn apart te reserveren. Klik op de foto om een reservering te maken.
Sfeer & interieur. Hippe, Tendy zaak.
Keuken & kaart. Overdag kunt u heerlijk lunchen in ons café op de beganegrond. Donderdag t/m zaterdag gaan alle tafels en stoelen aan de kant en wordt het een groot feest.
Recensies. Wat een top tent. Gezellig, goeie bediening en een leuke sfeer. Ik kom hier zeker terug.
Telefoon: 023-5511350
Website: http://www.xo-haarlem.nl

Café Restaurant XO, Grote Markt 8, Haarlem
9:00 - 03:00 uur