In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Koetjes en Kalfjes -

Oude Groenmarkt 10-12, Haarlem
Bistro
Koetjes en Kalfjes. Restaurant Koetjes Haarlem ligt middenin hartje centrum, tegenover de grote kerk en op steenworp afstand van theater en uitgaansleven.
Sfeer & interieur. De inrichting van het restaurant legt een link met de naam, is stoer en modern te noemen met een vleugje chic. Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd, waarin elk plekje zijn eigen sfeer uitstraalt. Elk restaurant is uniek door zijn locatie, maar altijd herkenbaar qua inrichting en menukaart.
Keuken & kaart. Koetjes en Kalfjes is een moderne bistro waarin verse producten centraal staan; een 'no nonsens' concept waar je kunt eten voor een betaalbare prijs. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en High Tea in een ongedwongen sfeer. Het restaurant is geschikt voor groepen, zowel zakelijk als privé.
Koetjes en Kalfjes, Oude Groenmarkt 10-12, Haarlem
Lunch: za: vanaf 12:00 uur
Diner: ma: t/m vrij. van 17:30-22:00 uur
za en zo: van 17:00-23:00 uur
High Tea: za. van 14.00-17.00 uur