In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Parels -

Oude Groenmarkt 8 , Haarlem
Frans-internationaal
Parels. Restaurant Parels is een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een borrel met een hapje kunt u bij Parels terecht. De gerechten zijn Frans / internationaal georiënteerd met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij Parels bent u van harte welkom met groepen, een gezellige avond met vrienden of een romantisch avondje met zijn tweeen. Maandag- en dinsdagavond kunt u genieten van live optredens van bijvoorbeeld een singer/ songwriter of klassiek pianist.
Geschiedenis. Sinds april 2009 zijn Pim & Ted Serné de trotse eigenaren van Restaurant Parels. Parels: Waar lekker en gezellig heel gewoon is.
Sfeer & interieur. De intrichting is smaakvol aangepast om de ideeen die zij voor ogen hebben te kunnen uitstralen. Daarnaast is de kracht van restaurant Parels, een vriendelijke en vakkundige bediening, die u laat merken dat ze graag goed voor u zorgen. Een ongedwongen sfeer waardoor u met plezier aan Parels terug zult denken en het zeker de moeite vindt om snel weer eens terug te komen.
Keuken & kaart. Restaurant Parels streeft dagelijks naar perfecte kwaliteit van gerechten en dranken die in verhouding staan met de prijzen.
Telefoon: 0235329251
Website: http://www.parelshaarlem.nl

Parels, Oude Groenmarkt 8 , Haarlem