In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Beer Enzo -

Spaarne 94, Haarlem
Interieur
De Beer Enzo. De Beer Enzo. In een prachtig authentiek grachtenpand op een geweldige locatie aan het Spaarne in Haarlem vind je zo’n 300 m2 Global Living voor in huis of in de tuin. Bij De Beer Enzo kom je teakhouten kasten, tafels, stoelen en banken tegen. Maar ook voor whitewash, koloniaal, Asian, steigerhout en/of Braziliaans sloophout kan je hier terecht. Ook als je een specifiek meubelstuk zoekt kunnen zij je van dienst zijn. Evenals Portugese vloeren van Castelo en mooie en leuke accessoires kunnen zij je aanbieden. Daarnaast biedt De Beer Enzo een plek voor jonge nieuwe kunstenaars om hun werk te exposeren. Nathalie ten Cate uit Amsterdam bijt hiermee de spits af met haar prachtige beelden.
Assortiment. Bij De Beer Enzo vind je teakhouten kasten, tafels, stoelen en banken. Maar ook voor whitewash, koloniaal, Asian antiek, steigerhout en/of Braziliaans sloophout kan je hier terecht. Ook als je een specifiek meubelstuk zoekt kunnen zij je van dienst zijn.
Telefoon: 0626372373
Website: http://www.debeerenzo.nl

De Beer Enzo, Spaarne 94, Haarlem
10.00 - 18.00 uur